Rețetă de salată Coleslaw ca la KFC

Rețetă de salată Coleslaw ca la KFC - există peste 15 gusturi distincte pe care o salată de varză cu morcov Coleslaw o poate avea. Și secretul este în… sos, desigur! Noi vă dăm rețeta votată “cea mai gustoasă” de oameni din întreaga lume, adaptată după cea de la KFC. Se face extrem de rapid!

Rețetă de salată Coleslaw ca la KFC
Rețetă de salată Coleslaw ca la KFC

Rețetă de  salată Coleslaw ca la KFC


Ingrediente

 1.     piper
 2.     2 lingurite zahăr
 3.     2 lingurite oțet
 4.     1 lingurita zeamă de lămâie
 5.     1 lingurita muștar dulce
 6.     2 linguri lapte
 7.     60 g maioneză
 8.     2 linguri lapte bătut/smântână
 9.     1 ceapă mică
 10.     2 morcovi mari
 11.     1 varză mare
 12.     1/2 lingurita sare

Mod de preparare: Rețetă de  salată Coleslaw ca la KFC

Atunci când vedeți legumele conținute de salata asta o să spuneți, cu siguranță: “Cine nu a mai văzut varză cu morcov? Să fim serioși!” Eh, de aceea noi vă spunem doar atât: există peste 15 gusturi distincte pe care o salată de varză cu morcov Coleslaw o poate avea. Și secretul este în… sos, desigur! Noi vă dăm rețeta votată “cea mai gustoasă” de oameni din întreaga lume, adaptată după cea de la  KFC. Se face extrem de rapid!

Varza trebuie tăiată fideluță (de mână sau cu ajutorul unui robot de bucătărie) iar morcovul trebuie ras pe răzătoarea medie sau mare. Tocați ceapa cât de mărunt posibil. Puneți legumele într-un vas mare și amestecați-le un pic. Într-un bol mai mic combinați maioneza, laptele bătut, laptele și muștarul cu restul de ingrediente. Turnați peste legume și amestecați bine. Dați la frigider pentru cel puțin 2 ore înainte să serviți.