Bucătăria Maghiară

Gulaş iute

Gulaş iute

Gulaş iute,1. Tăiaţi carnea în cuburi de cca 5 cm. 2. Tăiaţi ceapa în lamele. 3....

Gulaş de porc cu tăieţei

Gulaş de porc cu tăieţei

Gulaş de porc cu tăieţei,1. Într-un ceaun , topiţi untul la foc mediu . 2. De asemeni,...

Gulaş de filet de pui

Gulaş de filet de pui

Gulaş de filet de pui,1. Tăiaţi puiul în cuburi de 1 cm.. 2. Rulaţi-l uniform în...

Gulaş de viţel cu smântână

Gulaş de viţel cu smântână

Gulaş de viţel cu smântână,1. În tigaie, încălziţi amestecul de unt şi ulei . 2....

Gulaş cehesc de porc

Gulaş cehesc de porc

Gulaş cehesc de porc,Tăiaţi spata în dumicaţi . Încălziţi uleiul într-o cratiţă...

Gulaş din Transilvania

Gulaş din Transilvania

Gulaş din Transilvania,După ce aţi curăţat şi tăiat ceapa solzişori, căliţi-o timp...

Gulaş de vită cu vin roşu

Gulaş de vită cu vin roşu

Gulaş de vită cu vin roşu, 1. Tăiaţi carnea în cuburi. 2. Curăţaţi şi tocaţi ceapa...

Gulaş de spinare de porc

Gulaş de spinare de porc

Gulaş de spinare de porc, Într-o tigaie din fontă, căliţi ceapa tăiată mărunt cu...

Gulaş cu ciuperci şi slănină afumată slabă

Gulaş cu ciuperci şi slănină afumată slabă

Gulaş cu ciuperci şi slănină afumată slabă, 1. Curăţaţi ciupercile şi le tăiaţi...

Gulaş cu piept afumat

Gulaş cu piept afumat

1. Tăiaţi carnea în cuburi : vita la 1 cm, porcul la 1,5 cm şi viţelul la 2 cm ....

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.